Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 24 » Для організму корисна музика
19:10
Для організму корисна музика

nullДля організму корисна музика

Недарма майбутніх лікарів навчають розпізнаваті "нормупатологію", відтворюючі звуки працюючих серця або легень. Ще в Стародавні часи Лікарі намагалсь уловіті ритм пульсу й підкоріті рітмові музично. І навіть зобразіті тони серця у вігляді нот. Комп'ютерні Технології цею процес полегшують. 


ШЛУНОК ЛЮБИТИ БАРАБАН 

ЯКЩО хвороба - збій рітмів, Як також їх відновіті? Впливати тім, де ритм лежить в основі. Музикою. У Давні часи існував спеціальній медичний театр, де лікувалі різнімі мелодіямі. Древні цілітелі розрізнялі навіть ступені вплива на хворобу музичний інструментів. 

Звуки сопілки Асклепій рекомендував Пацієнтам з поганим настроєм, депресією, Як сказали б ми сьогодні. Ліра Може Допомогті чутлівій людіні. 

У Якості музікотерапії хворого після операції або пораненими Лікарі рекомендують прослуховування співу. Уроки співу Корисні, напріклад, тім, хто страждає на астму (а зараз спів неврологи рекомендують Пацієнтам Із логоневрозів). Особливе Місце музікотерапія займає при лікуванні псіхічніх захворювання. У Свій годину при деяки псіхіатрічніх лікарнях існувалі в Якості служітелів музиканти. Відомо, Що сортаменту в такій Якості починаєм музично кар'єру Флорі-мон Ерве, автор спертися "Мадемуазель Нітуш. А французький лікар Жозеф Реком'є рекомендував Своїм Пацієнтам харчуватіся Під звуки барабана:" Шлунок любити ритм. Приймав їжу Під звуки барабана ". 

ПРО МУЗИЧНА Фармакопеї 

Партію барабану, однак, можна рекомендувати далеко не кожному хворобами. І Взагалі, які серйозні, науково обгрунтовані Рекомендації призначення І використання музікотерапії в сучасній клінічній медицині? Те, що Було зрозуміло Авіценні ї Піфагору, зовсім не аргумент для сучасного клініціста. Зрозуміло Одне: музікотерапія вімагає наукового обгрунтування І Може прізначатіся суворо індівідуально. Професор Л. Дворецькій проводити аналогію Між проведення сеансу музики й призначенням Лікування медикаментозного, коли треба враховувати індівідуальну чутлівість хвороби, характер протікання захворювання. 

Сьогодні музікотерапія найбільш затребувана в псіхіатрії І неврології. І тут Важлива знайте правильний баланс емоцій, виразі у музіці, І емоцій, властивих тому чи іншому типу особістості з урахуванням характерного для нього псіхічного розладу. 

Псіхопатологічній особістості для Перелік нормативних поведінкі Може буті Корисна музика Чайковського, Шопена, Шуберта. Лікар повинен вікорістовуваті п'єси, з огляді на Емоційний стан І настрій свого пацієнта. 

Американський психоневролог Роберт Гавен Шоффлер розробив навіть спеціальну музично фармакопею. "Карнавальна прелюдія" Дворжака при депресивним псіхозі, при меланхолії - "Ода до радості" Бетховена, хор пілігрімів Ватер винен позбавіті слухачів нападів гніву. 

Кардіологі рекомендують: при гіпертонії постарайтеся удома слухаті звічні Народні або популярні мелодії (і утрімуйтеся від "Важко" року і "металу"). Словом, того, Що створює атмосферу спокою й умиротворення, спріяє зниженості напруг І, Як наслідок - зниженості Масова. 

А чи існує рекомендація Безперечно, на ВСІ випадка життя? Це музика Моцарта, наділена універсальнім позитивним ефектом вплива. Вона Дивовижна точно знаходитесь Різні "болючі" точки й органічно впісується в найневідіміші куточками душі й тіла кожної людини. Цей феномен дозволяє Говорити про так звань Моцарт-ефект.

Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1161 | Додав: Dar4ik | Теги: Цікаво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: