Вітаю Вас, Гість
Головна » Для чоловіків
Так що ж необхідно їсти, щоб в ліжку відчувати себе на всі 100%?

Перш за все, це білкові продукти, до яких відносяться м'ясо, риба, яйця і молоко. Білки це, напевно, самий потужний стимулятор. Вони є будівельним матеріалом для всіх клітин організму, в тому числі і статевих.

З горіхів найбільш цінними є кедрові, фісташки і мигдаль. У них, крім білків, міститься велика кількість вітаміну Е, без якого вироблення гормонів неможлива.

... Читати далі »
Просмотров: 2285 | Комментарии (1)

Пивний живіт. Як позбутися пивного живота

null Живіт не від пива, а для пива!

Чому зростає пивний живіт?

У самій назві «пивний живіт» укладено величезний міф. Пузо росте не через пиво, хоча зовсім без нього в цій справі не обійшлося. Говорити, що пиво корисно і пити його потрібно не буду - ця дешева реклама всім набридла вже. Калорійність пива коливається близько 40-50 ккал/100 грам. Для порівняння - 100 грам картоплі 80 ккал, 100 грам чорного хліба 210 ккал, 100 грам незбираного молока 70 ккал. Погодьтеся - очевидно, що звинувачувати у всьому калорійність пиво явно не варто.Пиво у великих дозах «б'є» по нирках і по печінці: нирки розбухають у результаті рідинного удару, а печінка зношується. Тому любителі пива не тільки набувають собі живіт: у них жовтіє шкіра та білки очей, стають ламкими нігті та волосся.

Пиво, самому по собі, є продуктом, який стимулює апетит і впливає на травлення. Якщо людина п'є пиво, то у переважній ... Читати далі »

Просмотров: 7287 | Комментарии (1)

Зайва вага вбиває сперму

Вчені з'ясували, що сперма тих, кому ще немає 30 років, особливо страждає від зайвої ваги. Про це говорять дані досліджень, опубліковані німецькими лікарями в журналі «Fertility and Sterility». 


Доказів того, що зайва вага негативно впливає на характеристики сперми, в останні роки виявлено предостатньо. Наприклад, зовсім недавно вчені з'ясували, що у огрядних чоловіків не тільки менше сперматозоїдів, але і швидкість їх «головастиків» і, як наслідок, їх продуктивність на порядок нижче, ніж у худорлявих.

Тепер же вчені вирішили зосередитися на віці чоловіків. Дослідники проаналізували якість сперми 2 тис. представників сильної статі. Як виявилося, найбільшу нестачу у кількості сперматозоїдів в порівнянні зі своїми однолітками мали товстуни від 20 до 30 років.

Втім, чи впливає це прямо на шанси молодих людей із зайвою вагою стати батьком, поки не встановлено. Про це заявив автор дослідження доктор Уве Паах з Університету Лейпцига, який вважає, що для відповіді на це питання потрібні нові дані.

«Ми виявили, що у повних молодих людей кількість сперматозоїдів менше, - розповів він. - Проте воно все одно укладається в норматив, затверджений ВООЗ. Тому ми не можемо сказати про те, наскі ... Читати далі »
Просмотров: 1051 | Комментарии (0)

Імпотенція лікування народними методами
null
Імпотенція - статеве безсилля, яке викликається порушенням статевих функцій з повною або частковою втратою здатності чоловіка до скоєння статевого акту. Абсолютною вважається імпотенція, коли чоловік виявляє повне статеве безсилля. Відносне статеве безсилля настає періодично і за певних обставин.

Імпотенція може бути викликана різними причинами: недорозвиненням статевих залоз, відсутністю статевих гормонів, виснаженням організму, при тривалому і надмірному вживанні алкоголю, снодійних, стрес, нервово-психічними розладами, цукровим діабетом, гіпотонією і т. д. Імпотенція може спостерігатися після травми хребта. Але нерідко до статевого безсилля призводять емоційні потрясіння, які можуть надати величезний вплив на статеву функцію. Лікування лікарськими травами в цих випадках буває дуже корисним.

Симптоми. Імпотенція виражається відсутністю у чоловіка статевого потягу, порушення, порушенням ерекції і еякуляції (сім'явиверження).

Імпотенція лікування народними методами

Залити 2 столові ложки протертої моркви 1 склянкою кип'яченого молока, поставити на вогонь і потримати на малому вогні 10 хвилин. Приймати 3 рази на день по 100 г.

Тим. ... Читати далі »
Просмотров: 1655 | Комментарии (0)

Лікування уретриту у чоловіків народними методами

nullУретрит - запалення слизової оболонки сечівника - уретри. Уретрит може мати венеричну і невенеріческого природу. Венеричний уретрит найчастіше виникає в результаті зараження гонореєю, невенеріческого - як наслідок травм сечівника. Захворювання може протікати в гострій і хронічній формах.

Симптоми. Хворобливе сечовипускання, печіння, свербіж, виділення слизові або гнійні, іноді з домішкою крові.

Традиційні методи лікування
При гонорейному уретриті лікування те ж, що при гонореї. При невенеріческого уретриті призначають антибіотики і протизапальні засоби. Рекомендується багато пити.

Нетрадиційні і народні методи лікування

• Пити свіжий сік журавлини.

• Пити 2-3 рази на день настій з листя чорної смородини. 2-3 столові ложки листя залити 2 склянками окропу

• Ягоди чорної смородини - це протизапальний і сечогінний засіб. Готувати з них відвари, настої, є свіжими.

• Наріза ... Читати далі »

Просмотров: 1249 | Комментарии (0)

Cелера корисна для чоловіків

nullДуже люблю запах цієї рослини, тому і борщ, і супи варю обов'язково з селерою. А моя товаришка завжди пригощає смачними салатами з селери і приговорює при цьому: їжте, щоб не хрустіли колі­на.

І справді, селера дуже корисна і смачна рос­лина. Вона багата на натрій - елемент, що збе­рігає молодість, як кажуть лікарі натуропати.

Якщо ваші суглоби втратили еластичність, а коліна "риплять", як незмащені дверцята - вам не вистачає натрію. Основна особливість селери в тому, що вона може замінити у стравах сіль. І це також завдяки натрію, якого з селери, на відміну від солі, можне о і римувати у значній кількості. ... Читати далі »

Просмотров: 1745 | Комментарии (0)