Вітаю Вас, Гість
Головна » Ефективні дієти, дієти для схуднення
Як відомо, будь-якого захворювання простіше запобігти, ніж вилікувати. Не є виключенням і надлишкова вага - значно простіше змінити свій спосіб життя так, щоб зайві кілограми не з'явилися взагалі, ніж потім намагатися повер­нутися до ідеальної ват й фігури. Як цього домог­тися?

От що радять дієтологи:null

Вибирайте для приготування м'ясних страв в основному пісне м'ясо. По можливості виключіть з раціону м ясні продукти, які містять багато жиру ковбаси (особливо копчені), бекон, фарш. Уникай­те пиріжків з м'ясом.

Для заправлення страв намагайтеся застосову­вати нежирні добавки. Звичайну олію варто заміни­ти на оливкову - вона дорожче, але містить менше насичених жирів і більше антиоксидантів. Не захоплюйтеся масляними консервами - нап­риклад, рибою, консервованою в олії.

Купуючи в магазині молоко й молочні продукти, вибирайте ті, котрі містять мінімальну кількість жиру - знежирене або частково знежирене молоко, нежирні йогурти, тверді сири, кисломолочний сир. Намагайтеся уникати молочних кок­тейлів, виготовлених з незбираног ... Читати далі »
Просмотров: 2050 | Комментарии (0)

Як швидко схуднути?

nullЛазня - це унікальний засіб оздоровлення. У лазні потужно активізується кровообіг і обмін речовин. А це перший етап боротьби із зайвою вагою і особливо з целюлітом. Адже целюліт - це насамперед порушення течії крові і лімфи в сполучній тканині біля жирових клітин, і як наслідок тужавіння цієї сполучної тканини, потовщення сполучнотканинних перегородок. У лазні, при дії гарячого сирого повітря і активного масажу березовим віником, живлення клітин відновлюється, кров починає проникати в ті місця організму, які були раніше недоступні, сполучна тканина розм'якшується і целюліт потроху починає відступати. 


До речі, зазначу, що бажають схуднути повинні приходити в лазню голодними, а бажаючі набрати вагу, навпаки, повинні трохи перекусити приблизно за 1 годину до лазні. 

Лазня неймовірна корисна при захворюваннях суглобів, особливо деформуючих артритах. Тепло, похльоскування віником, перерозподіл крові і лімфи в організмі сприяють прип ... Читати далі »

Просмотров: 1854 | Комментарии (0)

Хочу схуднути

nullОдним із важливих критеріїв, за яким судять про красу жінки, є її фігура. А фігуру найчасті­ше псує зайва вага. Фахівці встановили, що нормальна вага тіла в кілограмах повинна до­рівнювати зросту в сантиметрах мінус 100. Допускається відхилення до 5 відсотків у той або інший бік, а з віком додається ще 2-3 кг. Однак кожні півкілограма понад цю міру вже становлять небезпеку для вашого організму.


Серед фахівців в області раціонального харчування поширена також думка, що нормальною можна вважати таку вагу, при якій людина добре почувається як фізич­но, так і психічно. Тобто, інак­ше кажучи, вага - поняття індивідуальне.

Ідеальну фігуру та ідеальну вагу ви повинні визначи­ти для себе самі, керуючись здоровим глуздом і естетич­ним ідеалом. У будь-якому разі, головне - не виходити за рамки визначеної для себе норми.

Для цього ви не повинні позбавляти себе смачної та різноманітної їжі, а лише встановіть доцільний режим харчування, що відповідає вашому способу життя.

У принципі, можна їсти все, що приносить приємність, але в обме­женій кількості. Щоб не ве­сти щод ... Читати далі »
Просмотров: 1626 | Комментарии (0)

Як можна схуднути? Оптимізація ваги

nullТермін "оптимізація" має на увазі не суб'єктивну, а об'єктивну оцінку індивідуумом своєї ваги. Незалежно від того, оцінюєте Ви свою вагу як надмірна або нормальна, є певні межі ваги кожного в залежності від зросту, статі і віку, тобто оптимальну вагу: зростання 100 ± 5 кг (для астеников, нормосте-ників і гіперстеніков відповідно). Ваш надмірна вага - реальність, а не наслідок заниженої самооцінки. 


Можна говорити про різні причини утворення жирових відкладень в організмі і необхідно їх враховувати для збільшення ефективності програм схуднення. Наша шкіра і легені вбирають токсини з навколишнього середовища. Продукти харчування іноді бувають з домішками неперева-глянутих хімічних компонентів. Неполадки в гормональної та ферментної системах призводять до того, що їжа не повністю засвоюється. Всі ці чужі для себе речовини організм змушений будь-яким шляхом виводити або, в крайньому випадку, нейтралізувати. Складування шлаків в жирових тканинах може бути одним з таких шляхів. Це найбільш часто буває у людей, у яких кілька уповільнений основний обмін ... Читати далі »
Просмотров: 1493 | Комментарии (0)