Вітаю Вас, Гість
Головна » Як кинути пити - народні засоби

Лікуванням від алкогольної залежності займалися здавна. Найчастіше для цього використовували всілякі трави. До речі, лікування травами особливо корисно тим, у кого є супутні захворювання. Адже традиційні препарати від алкоголізму, такі, наприклад, як тетурам, сильно шкодять організму і в першу чергу печінки. Але й сам алкоголь є печінковим отрутою. Тривалий пияцтво нерідко приводить до жовтяниці і цирозу. Тому при хронічному алкоголізмі необхідно захищати від шкідливого впливу саме печінку. Для цього в народній медицині існує кілька перевірених рецептів

Алкоголізм - первинне, хронічне захворювання, для якого характерне порушення контролю над прийомом спиртного, пристрасть до алкоголю, споживання алкоголю, незважаючи на негативні наслідки. 

Хронічний алкоголізм - захворювання, що характеризується фізичними і психічними розладами, змі ... Читати далі »

Просмотров: 18741 | Комментарии (10)

Лікування алкоголізму без відома хворого
null
Алкоголізмом страждають дуже багато людей, і це реальна проблема нашого населення. Лікування алкоголізму дуже важко і часом навіть не можливо, бо повністю залежить від сили волі хворого. Якщо розбиратися в причинах цієї проблеми, то можна знайти їх безліч. Люди запивають свій біль, невдачі, сварки алкоголем, і вважають, що це допомагає. Насправді - це всього лише самообман.

Вважається, що алкогольна залежність пов'язана з недоліком калію в організмі. Тому паралельно з використанням народних методів лікування алкоголізму, треба включати в раціон продукти з високим вмістом калію, а так само заповнювати нестачу вітамінів В, магнію, фосфору, цинку.

Народні методи та рецепти

Відвар звіробою приблизно за 10-15 днів викликає стійку відразу до алкоголю, якщо приймати його 2 рази на день до сніданку та обіду. Залийте 4 столові ложки подрібненої трави 0,5 л окропу і тримайте на киплячій водяній бані 25-30 хвилин. Пийте охолодженим.
Відвар вівса позбавить від пристрасті до алкоголю.

У каструлю насипати 1 кг промитого вівса в лушпинні, додати 2 літра холодної води, довести до кипіння, кип'ятити на слабкому вогні 30 хвилин, відвар злити. У цей відвар додати 100 г квіток кал ... Читати далі »
Просмотров: 26605 | Комментарии (0)

Лікування алкоголізму народними методами

Настояти горілку на одному корінці любистку і 3 листки лавра. Бажано випити горілки багато вона викликає огиду. Настоянку потрібно дрібно порізати корінь і засипати в пляшку з горілкою, туди додати листя лавра. ... Читати далі »
Просмотров: 4274 | Комментарии (0)