Вітаю Вас, Гість
Головна » Як кинути курити - народні засоби
Швидко кинути курити

nullДієтологами складено перелік продуктів, які псують смак сигарет і допомагають відразу боротися із зайвою вагою. На думку фахівців, смак таких продуктів, як помідори, перець, селера, баклажани, квасоля, спаржа, огірки, кабачки і молоко, може сприяти позбутися згубної звички. Є також продукти, які роблять смак сигарети найбільш приємним, - це продукти, що містять кофеїн (чай, кава, кока-кола). Вчені радять курцям вживати більше цитрусових, багатих вітаміном С. В організмі людини, яка палить не вистачає цього вітаміну, тому варто їсти побільше апельсинів, мандаринів, грейпфрутів, лимонів, а також смородини. Також, рекомендують лікарі, корисно для здоров'я легенів вживати в їжу брокколі. Вони містять складові, які допомагають протистояти нехорошіму впливу куріння на здоров'я

людини.
Як кинути палити за 5 днів. Метод, американських фахівців для льотчиків, що надходять до загону астронавтів

1-й день. Встати на півгодини раніше звичайного, випити 2-3 склянки води, прийняти душ. На сніданок - тільки фрукти і фруктові соки. Після сніданку виконати кілька дихальних вправ (глибокий вдих ... Читати далі »
Просмотров: 6936 | Комментарии (1)

Як кинути курити?

nullВідмова від куріння - процес тривалий. Людина, яка припиняє палити, потребує підтримки членів сім'ї, друзів, колег, медичних працівників. Є різні методи, до яких входять як лікарські препарати, так і психотерапевтичний вплив. Часто лікарі пропонують спеціальну жувальну гумку, нашкірні пластирі, інгалятори, таблетки, які допомагають відмовитися від куріння та зменшують прояви синдрому.

Народні рецепти

Існує багато народних рецептів, які допомагають позбутися шкідливої звички. Але перед тим, як застосовувати їх, обов'язково порадьтеся з лікарем.

- 1 ст. ложку листя евкаліпту залити 0,5 літра окропу, настоювати годину, додати столову ложку меду і столову ложку гліцерину. Приймати по чверті склянки сім разів на день. Курс лікування - 30 днів.
- Збір: алтея лікарська, корінь (40 г), мати-й-мачуха звичайна, листя (40 г), материнка звичайна, трава (20 г). Три столові ... Читати далі »
Просмотров: 5812 | Комментарии (0)

Спосіб кинути курити

Не секрет: щоб позбутися від цієї шкідливої звички, як куріння, одного бажання іноді буває мало. Часто навіть найкращі препарати не допомагають.
... Читати далі »
Просмотров: 6972 | Комментарии (3)