Вітаю Вас, Гість
Головна » Для жінок

Затримка місячних або аменорея

Фізіологічна аменорея спостерігається до настання статевої зрілості, під час вагітності та іноді під час годування дитини, а також у похилому і старечому віці (менопауза).


Патологічна аменорея має місце при вадах розвитку статевої системи, різних ендокринних захворюваннях, інфантилізм, при ряді уражень нервової системи, при психічних потрясіннях.

Аменорею викликають і деякі гінекологічні захворювання (туберкульоз статевих органів), хірургічне видалення матки або яєчників.

Гострі інфекції та хронічні захворювання, що викликають загальне виснаження (тіф. малярія, туберкульоз легенів), хронічні отруєння свинцем, фосфором, ртуттю, а так ... Читати далі »
Просмотров: 3085 | Комментарии (0)

Лікування народною медициною запалення придатків 

nullПрирода дбає про продовження життя, а тому жіночі внутрішні статеві органи, які відповідають за формування і розвиток яйцеклітини, захищені від зовнішніх хвороботворних мікроорганізмів спеціальної надійною системою укріплення. Це змикаються статева щілина, особливе середовище піхви і слизова пробка шийки матки. 
Але незважаючи на такий захист, жінки дуже часто хворіють запаленням придатків матки. Фахівці вважають, що саме це гінекологічне захворювання одержало найбільше поширення. Запалення придатків матки вкрай рідко виникає у дівчаток і дівчат. А якщо виникає, то, як правило, у зв'язку з іншими хворобами. 
Симптоми. У гострій стадії - болі в низу живота, блювота, підвищення температури.  ... Читати далі »

Просмотров: 3136 | Комментарии (0)

null                                        Лікування безпліддя травами
Безпліддя - нездатність мати потомство. Причини безпліддя можуть бути самі різні - від низької якості сперми чоловіка до непрохідності фаллопієвих труб у жінки. А ще куріння, алкоголь, прийом деяких антибактеріальних препаратів. Бажання дівчини відповідати стандарту 60-90-60 також може призвести до порушення дітородних функцій організму. Перенесена в дитинстві свинка нерідко стає причиною чоловічого безпліддя. У будь-якому випадку необхідно ретельне обстеження обох подружжя. 

Симптоми. Шлюб вважається безплідним, якщо вагітність не настає протягом 1 року регулярного статевого життя (статеві знос ... Читати далі »
Просмотров: 5953 | Комментарии (0)

Болить голова ? В цьому винна ваша сумочка!

Може, в цьому винна ваша сумка...

Якщо у вас розболілася голова, не поспішайте пити піґулку. Можливо, причина у важкій сумці, яку ви носите через плече. Жорсткі ремені, врізаючись у шкіру, перетискують трапецієподібні м'язи й шийно-плечові нерви, що пов'язані з головним мозком. Отож, якщо почуваєте дискомфорт, зніміть з плеча свою сумку і пересвідчитесь, чи не вона стала причиною головного болю.


Просмотров: 929 | Комментарии (0)

Гарні груди. Вправи для збільшення грудей
Жіночі груди вимагає спеціального догляду та своєчасної корекції. Крім косметологічних процедур та хірургічних методів, є такий простий і доступний, як гімнастика для грудей. Форма і розмір грудних залоз багато в чому обумовлені генетичними чинниками, простіше кажучи - передаються у спадок, і кардинально змінити ці параметри можна лише хірургічним шляхом. Бюст складається з 15-20 залізистих часточок, що мають вигляд виноградної кисті і розташованих у товщі сполучної тканини; м'язів у ньому немає. Але підтримують його м'язи - грудні і плечового пояса. Повного розвитку, можна сказати - розквіту грудні залози досягають до 18-20 років, і спочатку м'язи, як правило, цілком справляються зі своїм завданням. Всі прикрощі, пов'язані з бюстом, починаються у жінки після народження дитини. Відомо, що у годуючої матері грудні залози значно збільшуються в розмірах. Відповідно розтягується і шкіра, а підтримують м'язи виявляються заслабкі, щоб утримати цю «нову», стало важчим груди на належному місці. Коли період годування ... Читати далі »
Просмотров: 7037 | Комментарии (0)

Лікування народними методами цистита

Запалення сечового міхура (цистит) здебільшого виникає внас­лідок проникнення інфекцій як і з­зовні (через сечовід), так і з органів ма­лого тазу, а також гематогенно, шляхом кровопостачання. Найчастіше хворіють жінки, переважно літні. Це зумовлено як віковими (послаблення імунітету), так і анатомічними особливостями: коротка і широка уретра, близькість прямої киш­ки до піхви. Розвиткові захворюва ... Читати далі »

Просмотров: 1854 | Комментарии (0)

Ерозія шийки матки лікування народними засобами

Ерозія шийки матки виникає через дефект тканини, при якому відбуваєть­ся відторгнення епітеліальних клітин. Має вигляд яскраво-червоної плями, що з'являється на блідо-рожевій шийці матки. При цьому ушкоджуються кро­воносні судини, жінка може скаржитися на кров'янисті виділення після статево­го акта. До ерозії приєднується запа­лення, яке супроводжують білі. Появі ерозії шийки матки сприяє низький рівень жіночих статевих гормонів. При­чиною розвитку ерозії також можуть бу­ти інфекції: кишкова паличка, стафілококи, стрептококи, ентерококи, а також приховані інфекції, що передаються статевим шляхом; захворювання може виникнути і після травм під час пологів чи аборту, через запальні процеси в піхві (кольпіт) чи придатках (аднексит).

... Читати далі »

Просмотров: 3379 | Комментарии (0)