Вітаю Вас, Гість
Головна » Догляд за очима - народні рецепти, засоби

Дієта для очей 

nullПри захворюваннях очей корисні такі продукти: морква, солодка картопля, зелені овочі для постачання організму бета-каротином; фрукти й овочі, де є вітамін С; морепродукти і пророщена пше­ниця для забезпечення організму цинком; пісне м'ясо, птиця, риба, а горіхи, вироби із цільних злаків насіння і зелені овочі, що містять вітаміни групи В; рослинні олії, авокадо для за­безпечення організму вітаміном Е

< ... Читати далі »

Просмотров: 1425 | Комментарии (0)

Лікування короткозорості народними методами

Уже давно страждаю короткозорістю. Декілька вправ, що запобігли зниженню зору. Вправи ці ще й прекрасний засіб тренування організму і підвищення працездатності. їх можна робити усім, хто страждає тим же захворюванням, тільки пам'ятайте про протипоказання:

 

1) ... Читати далі »

Просмотров: 2341 | Комментарии (0)

Яйця корисні для очей

Яєчня, омлет, яйця "в смятку"  і "в круту" вже багато десятиліть і століть входять до нашого раціону. Вони тра­диційно складають основу сніданку в ба­гатьох країнах і сприймаються як деяка да­нина. Чоловіки, що постійно гарчать на нек­вапливих дружин, між іншим, із задоволен­ням проковтують на сніданок приготовану на швидку руку "глазунью", а самотні хо­лостяки нерідко роблять головною стра­вою свого меню.

Без яєць складно уявити яку-небудь здобну випічку, традиційний для святкового столу салат, а щавлевий суп без спокусли­во жовтіючого яйця здається чимось дале­ким і незна ... Читати далі »

Просмотров: 1166 | Комментарии (0)

Вітаміни для здоров'я  очей

Важлива умова для збереження зору і підтримання функцій очей - правильне харчування. Воно передусім полягає в дотриманні трьох принципів: помірність у їжі; повноцінна і різноманітна їжа, яка легко засвоюється; підвищене додавання в раціон продуктів, багатих вітамінами А, Е і С.

При захворюванні очей організм вимагає вітамінів, про які написано вище. Нагадаємо, вітамін А є в моркві, помідорах, дині, салаті, зеленому горошку, зеленій цибулі, сирі, печінці. Вітамін В - в овочах, грибах, кисло­молочних продуктах. Вітамін С - у шипшині, картоплі, квашеній капусті, цитрусових. ... Читати далі »

Просмотров: 1394 | Комментарии (0)

Почервоніли очі

Фахівці стверджують, що що­денне вживання меду здатне захистити очі від шкідливої дії роботи за комп'ютером.

Якщо після робочого дня, прове­деного за монітором комп'ютера, очі втомлюються, виглядають тьмяними, з'являється сіточка кровоносних судин, то це озна­чає, що їм потрібна негайна до­помога. У цьому випадку фахівці рекомендують після пробуджен­ня, за 10—15 хв ... Читати далі »
Просмотров: 1683 | Комментарии (0)

"Падає зір, після роботи на комп'ютері відчу­ваю, що втомилися очі, почервоніли..."

- Що ж треба робити, щоб згладити нега­тивний вплив комп'ютерів на наші очі?

робити перерви щопівгодини на 5 хвилин. При цьому треба див ... Читати далі »

Просмотров: 1491 | Комментарии (0)