Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 17 » Гарні груди. Вправи для збільшення грудей
20:19
Гарні груди. Вправи для збільшення грудей
Гарні груди. Вправи для збільшення грудей
Жіночі груди вимагає спеціального догляду та своєчасної корекції. Крім косметологічних процедур та хірургічних методів, є такий простий і доступний, як гімнастика для грудей. Форма і розмір грудних залоз багато в чому обумовлені генетичними чинниками, простіше кажучи - передаються у спадок, і кардинально змінити ці параметри можна лише хірургічним шляхом. Бюст складається з 15-20 залізистих часточок, що мають вигляд виноградної кисті і розташованих у товщі сполучної тканини; м'язів у ньому немає. Але підтримують його м'язи - грудні і плечового пояса. Повного розвитку, можна сказати - розквіту грудні залози досягають до 18-20 років, і спочатку м'язи, як правило, цілком справляються зі своїм завданням. Всі прикрощі, пов'язані з бюстом, починаються у жінки після народження дитини. Відомо, що у годуючої матері грудні залози значно збільшуються в розмірах. Відповідно розтягується і шкіра, а підтримують м'язи виявляються заслабкі, щоб утримати цю «нову», стало важчим груди на належному місці. Коли період годування закінчується, сама грудна залоза повертається до колишніх розмірів, але її внутрішня структура дещо змінюється: пружна залозиста тканина частково заміщується пухкої сполучної. Шкіра на грудях не скорочується до колишньої своєї площі, так як постійно переживає багато розтяг, а м'язи природним чином слабшають з віком. Все це разом узяте призводить до того, що груди «обвисає», і мало кого з жінок, які народили задовольняє стан їх бюста.

Щоб повернути пружність і красу грудей, треба впливати і на м'язи, і на шкіру.

Взагалі-то саме корисне заняття для зміцнення м'язів, що підтримують груди, - це плавання і веслування (особливо на байдарці). Але й спеціальні вправи досить ефективні; слід лише пам'ятати, що саме гімнастика для поліпшення форми і пружності грудей чомусь вимагає колосальних зусиль - заняття повинні бути частими, регулярними, інтенсивними, і тоді, може бути, місяця через чотири ви помітите результат.

 

Вправи для грудей

Вправа 1. Стоячи прямо (ноги на ширині пле­чей), підняти руки до рівня плечей, потім звести їх докупи; схрестивши руки, повернутися у висхідне положення. Повторити вправу 4-5 разів.

Вправа 2. Стоячи прямо (ноги на ширині пле­чей), кругові рухи плечима за годинниковою стрілкою, поклавши кисті на плечі суглобах - 4-5 разів вперед, 4-5 разів назад.

Вправа 3. Стоячи прямо (ноги на ширині пле­чей), руки зігнути в ліктях під прямим кутом, різко відвести лікті назад, стискаючи кулаки. Вправу по­вторити 4-5 разів.

Вправа 4. Стоячи прямо (ноги на ширині пле­чей), руки підняти над головою. Відхилитися на­зад - вдих, нагнутися вниз - видих. Повторити вправу 4-5 разів.

Вправа 5. Долоні з'єднайте перед собою, натискайте один на одного, ніби ви стискаєте гумовий м'яч.

Вправа 6. Відіжміться кілька разів, ставши на коліна. Утримуйте тіло на одній лінії.

Вправа 7. Стійте прямо, одну руку підніміть вгору. Нахиляйтеся тому, при цьому намагайтеся відвести руку якомога далі. Зробіть цю вправу з одного потім з іншою рукою.

Вправа 8. Встаньте прямо, руки відведіть в сторони, робіть рухи кистями рук вгору-вниз і в сторони.

Вправа 10. Зігнуті в ліктях руки підніміть на рівень особи. Пальці рук зчепите в замок, різким рухом намагайтеся розвести руки в сторони.

Вправа 11. Встаньте лицем до стіни на відстані витягнутих рук. Зіпріться об стіну долонями. Руки згинайте в ліктях, при цьому корпус повільно наближайте до стіни. Потім швидко поверніться у вихідне положення.


Маска для пружних грудей

Змішайте 1 ст. ложку йогурту з 1 ч. ложкою розчину вітаміну Е, додайте сире яйце. Нанесіть маску круговими рухами на груди. Одягніться. Прийміть душ через 20 хвилин.

Народна медицина радить їсти капусту для росту жіночих грудей. Капуста моделює жіночу фігуру. У ній є рідкісний вітамін U. Він швидко оновлюються клітини організму. А від цього в першу чергу молодіє шкіра, а жіночі груди стає пружною і збільшується в об'ємі. 

Категорія: Для жінок | Переглядів: 7038 | Додав: Dar4ik | Теги: Для жінок | Рейтинг: 2.6/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: