Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 24 » Як не захворіти на грип
18:26
Як не захворіти на грип

Як не захворіти на грип

Для профілактики грипу чи не найкра­щий лік - настій часника. Дрібно накришіть три зубчики, залийте 30-50 мл. окропу. Дайте настоятися годину-другу, процідіть. Зака­пуйте в кожну ніздрю 2-3 краплі один-два рази на день. Настій можна використовувати два дні.


Можна закапувати по 4-5 крапель свіжого соку алое або калан­хое - через кожні 2-3 години два-три дні поспіль. Постійно пийте чай з лимоном або малиновим, варенням, а також тепле молоко з медом.

В дитячій кімнаті можна поставити блюдце з подрібненим часником.

Зміцнюйте горло

Коли всі засоби боротьби з почервонілим горлом перепробувані, набридли ліки і гіркі настоянки для полоскання - згадайте про холодну воду. Лікарі натуропати стверджують: якщо взимку перед виходом на вулицю 2-3 рази прополоскати горло холодною водою, а повернувшись у квартиру, зробити так само, можна допомогти своєму не дуже стійкому горлу звикнути до різкої зміни температур. Саме так воно загартовуєть­ся: голос не погрубішає, ви не захрипнете, а навпаки, виробиться стійкий імунітет до різних інфекцій.

Загартовуйте стопи

Буває, що, стоячи на зупинці, сильно змерзнеш у ноги. І щоб ваші охолоджені стопи не "підключились" до носоглотки, треба, повер­нувшись додому, налити в миску води кімнатної температури (але в жодному разі - не гарячої!), потримати в ній ноги 1 хвилину, потім добре розтерти і одягти вовняні шкарпетки. А німецький лікар С. Кнейц в книзі "Моє водолікування" взагалі радить занурити замерзлі ноги в холодну воду до щиколотки у ванні, трошки походити по ній. Потім добре розітріть ноги, одягніть вовняні теплі шкарпетки і обо­в'язково)!) походіть по квартирі 15 хвилин.


Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1422 | Додав: Dar4ik | Теги: Цікаво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: