Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Березень » 2 » Лікування алкоголізму народними методами, засобами
00:42
Лікування алкоголізму народними методами, засобами

Лікуванням від алкогольної залежності займалися здавна. Найчастіше для цього використовували всілякі трави. До речі, лікування травами особливо корисно тим, у кого є супутні захворювання. Адже традиційні препарати від алкоголізму, такі, наприклад, як тетурам, сильно шкодять організму і в першу чергу печінки. Але й сам алкоголь є печінковим отрутою. Тривалий пияцтво нерідко приводить до жовтяниці і цирозу. Тому при хронічному алкоголізмі необхідно захищати від шкідливого впливу саме печінку. Для цього в народній медицині існує кілька перевірених рецептів

Алкоголізм - первинне, хронічне захворювання, для якого характерне порушення контролю над прийомом спиртного, пристрасть до алкоголю, споживання алкоголю, незважаючи на негативні наслідки. 

Хронічний алкоголізм - захворювання, що характеризується фізичними і психічними розладами, зміною особистості. 

Найбільш постійною ознакою хронічного алкоголізму є похмільний синдром: прийом алкоголю на наступний день після сп'яніння невеликих доз алкоголю знімає такі розлади, як нудота, головний біль, загальна розбитість. 

Систематичне вживання алкоголю веде в результаті до хронічного алкоголізму. 

Однією з частих причин розвитку алкоголізму можуть стати психічні розлади, наприклад - депресія. І як депресія може ховатися під маскою поганого настрою, так і алкоголізм здатний приховувати під собою свою основну причину - психічне захворювання. 

Основні ознаки алкоголізму: 

- Непереборне бажання випити алкоголь 
- Фізична залежність від алкоголю 
- Відсутність сили волі припинити пити, втрата контролю 
- Симптоми хронічної інтоксикації алкоголем, ураження життєво важливих органів і систем: серця, головного мозку, печінки (нудота, блювота) і ін 
- Психічні порушення (зниження інтелекту, безсоння, дратівливість, загальмованість і ін) 

На розвиток алкогольної залежності впливають обсяг і частота вживання алкоголю, особливості організму і індивідуальні чинники. Деякі люди більш схильні до алкоголізму у зв'язку з психічною та емоційної схильністю, специфічним соціально-економічним оточенням, спадковими причинами.


Симптоми. Захворювання розвивається поступово, непомітно для оточуючих і самого питущого і розцінюється спочатку як шкідлива звичка. Один з ранніх симптомів - зникнення блювотного рефлексу при сильному сп'янінні. 


Традиційні методи лікування 
Алкоголізм - це не та проблема, яку можна легко вирішити будинку, однак лікар теж не завжди може допомогти. 

Будь-який метод лікування повинен бути направлений на зміну поведінки алкоголіка. 

Є багато хороших програм по боротьбі з алкоголізмом, в яких беруть участь лікарі або психологи В одних програмах наголос робиться на повне утримання від спиртного, інші націлені на скорочення його споживання в допустимих межах. 

Хвороба піддасться лікуванню, але в дуже рідкісних випадках людина може впоратися з нею самостійно. Хоча одужання має прийти зсередини, рішучий поштовх часто приходить ззовні. 

Алкоголікові потрібні імпульс, зворотній зв'язок і підтримка родичів, друзів або товаришів по службі. 

Нетрадиційні і народні методи лікування 


• Щоб швидко нс сп'яніти, рекомендується змішати по 2 частини соку білокачанної капусти і соку кислого гранату та 1 частина столового оцту. Суміш закип'ятити і випити 50 мл до прийому спиртного. 

• Щоб не захмеліти, рекомендується випити чашку чаю з м'ятою або лимоном (м'ята і лимон в чаї або каву нейтралізують алкоголь). 

• Для протверезіння досить розчинити в 1 склянці холодної води 5 крапель нашатирного спирту і випити. 

• Для протверезіння рекомендується з'їсти натертий (бажано в шкірці) на дрібній тертці сиру картоплю. 

Трави

• Для того щоб викликати відразу до алкоголю, необхідно зібрати кореневище з корінням копитника європейського в період цвітіння в квітні - травні. Залити 5 г сухого кореневища 1 склянкою води, відварити, процідити. 1 столову ложку відвару змішати з 100 мл горілки і дати випити хворому. Термін лікування - кілька днів, до появи стійкого відрази до алкоголю. 

Увага! Передозування неприпустима. 

• Пряна трава чебрець - хороший засіб для лікування всіх стадій алкоголізму. Залити 15 г трави чебрецю 2 склянками окропу, гріти на водяній бані 15 хвилин, процідити і довести кип'яченою водою до початкового об'єму. Приймати по 50 мл 2 рази на день у поєднанні з прийомом 10-15 мл горілки. Через 30 хвилин після прийому з'являється блювотна реакція. У багатьох хворих вже з перших днів виникає байдужість або відразу до спиртного. Лікування проводити щодня або через день. Всього необхідно провести 7-10 сеансів. Без поєднання з алкоголем термін лікування - від 2 тижнів до 1 місяця. При лікуванні використовувати лише свіжий відвар. 

• Під час лікування у хворого можуть з'явитися блювота і несильні болі в шлунку, пітливість і почастішання пульсу. 

Увага! Не можна використовувати при захворюваннях щитовидної залози, діабеті, гіпертонічній хворобі, бронхіальній астмі, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, туберкульозі легенів. 

• Залити 1 столову ложку коренів щавлю кучерявого 1 склянкою окропу, кип'ятити 15 хвилин на слабкому вогні в закритому посуді, настояти, закутавши, 2 - 4 години і процідити. Пити по 1 столовій ложці 5-6 разів на день при запої. 

• Залити 1 столову ложку полину звичайного 1 склянкою окропу і настояти 1 год. Щоб уникнути сп'яніння, треба перед вживанням спиртного випити 0,5 склянки цього настою. Настій діє приблизно 6 годин. 

• Для протверезіння потрібно розвести 20 крапель настоянки м'яти в 1 склянці холодної води і випити. Для приготування настоянки м'яти залити 1 чайну ложку сухого листа 1 склянкою горілки, настояти 1 тиждень і процідити. 

• Залити 1 чайну ложку висушених і дрібно роздроблених кореневищ півонії вузьколистого 2 склянками окропу, поставити на малий вогонь, кип'ятити 5 хвилин, процідити і довести кип'яченою водою до початкового об'єму. Пити по 0,5 склянки 3 рази на день до їди. Знижує тягу до алкоголю. 

• Змішати 20 г листя копитника і 40 г зеленої кірки плодів волоського горіха. Залити 1 чайну ложку суміші 1 склянкою вина, настояти 30 хвилин і випити. За 1 місяць лікування від алкоголізму потрібно випити л такої настоянки. 

Увага! Настоянку не можна приймати при вагітності і стенокардії. 

• Змішати 4 частини золототисячника і 1 частина полину звичайної. Залити 1 столову ложку) суміші 1 склянкою окропу, настояти, закутавши, 1 годину і процідити. Пити по 1 столовій ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їжі.

Читати ще про лікування алкоголізму:

Лікування алкоголізму без відома хворого

Лікування алкоголізму народними методами

Категорія: Як кинути пити - народні засоби | Переглядів: 18747 | Додав: Dar4ik | Теги: Алкоголізм | Рейтинг: 2.4/9
Всього коментарів: 10
10 Travelertap  
0
Wow, such a handy web site. Visit also my own page!

https://www.mistralbg.com/pochivki-turcia/antalia-lara почивка в турция със самолет ол инклузив

ptmis+

9 Elenatap  
0
Hi, great web page you have right now. Have a look at too my own webpage!

http://www.apointvr.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=811690 дерматолог или кожен лекар

dd=+

8 DanteDruch  
0
Открытие счета в иностранных банках

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает услуги по открытию счетов для нерезидентов. Вы можете сравнить различные банки по комиссии, сборам, валютам и другим условиям.

2. Соберите необходимые документы. Обычно для открытия счета в иностранном банке необходимо предоставить следующие документы:

Загранпаспорт
Копия внутреннего паспорта
Подтверждение адреса проживания
Справка с места работы или выписка из банка
Заполненная анкета банка

3. Подайте заявку на открытие счета. Вы можете подать заявку на открытие счета в иностранном банке лично, по почте или онлайн.

4. Дождитесь одобрения заявки. Банк рассмотрит вашу заявку и примет решение об открытии счета или отказе в открытии счета. Обычно процесс рассмотрения заявки занимает несколько дней.

5. Получите реквизиты счета. После одобрения заявки банк вышлет вам реквизиты счета, включая номер счета, SWIFT-код и IBAN.

6. Внесите деньги на счет. Вы можете внести деньги на счет в иностранном банке банковским переводом, через Western Union или другим способом.

7. Начните пользоваться счетом. После внесения денег на счет вы можете начать пользоваться им для оплаты товаров и услуг, снятия наличных и осуществления онлайн-платежей.

Советы по открытию счета в иностранных банках:

Перед подачей заявки на открытие счета сравните различные банки по комиссии, сборам, валютам и другим условиям.
Убедитесь, что вы предоставляете банку достоверную информацию.
Будьте готовы предоставить банку дополнительные документы, если это необходимо.
Ознакомьтесь с условиями использования счета перед его активацией.
Не забывайте своевременно вносить платежи по счету, чтобы избежать штрафов и комиссий.

Открытие счета в иностранных банках может быть полезным и практичным способом сберегать деньги, покупать, снимать наличные и проводить платежи в интернете в других странах. Однако перед получением иностранного банковского счета следует внимательно изучить все положения и сборы, ассоциированные с его применением.

http://hatsat.bget.ru/user/KarinSuper62987/ где можно открыть счет за границей гражданам россии

=bank=ww

7 Valik87878  
0
В интернет-магазине MOYO вы можете приобрести все современные модели смартфонов, в том числе телефоны Apple iPhone 6s Plus 128GB Gold. Доставку по Украине.
https://www.moyo.ua/smartfon-apple-iphone-6s-plus-128gb-gold/161727.html

6 CharlesLix  
0
You actually make it appear so easy with your presentation but I to find this matter to be really something that I believe I might by no means understand. It kind of feels too complex and very large for me. I am looking ahead for your subsequent publish, I'll try to get the dangle of it!

I've been surfing on-line more than 3 hours today, but I by no means discovered any fascinating article like yours. It is beautiful worth sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made just right content material as you probably did, the web will likely be much more helpful than ever before.

http://deadsamuraigame.livejournal.com

5 Williamgok  
0
https://diigo.com/09c2x2
I was just seeking this info for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what's the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative sites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

First-class news it is surely. I have been waiting for this info.

4 Richardmaw  
0
https://trello.com/wormaxiooo

Hello there, I discovered your blog by way of Google whilst looking for a related matter, your website got here up, it appears great. I've bookmarked it in my google bookmarks.

3 Kennethinsen  
0
суммарные антитела к антигенам лямблий у ребенка 9лет http://agilith.us/index.php?link=37406 гепатит с lecheniye travami
g6687hjhk7

2 Frankwef  
0
http://zhoubaitong.com/home.php?mod=space&uid=359708
http://www.xmping.com/home.php?mod=space&uid=128868
http://project2.beemedia.hk/mtse/forum_32_gb/home.php?mod=space&uid=130188
http://www.kab3.com/home.php?mod=space&uid=76689
http://club.xhams.cn/home.php?mod=space&uid=1051549

1 AndneyCoth  
0
бесплатно онлайн без ограничений.Выбор порно видео по категориям и тегам.
На портале большой и бесплатный архив порно видео с возможностью просмотра онлайн в хорошем качестве.

Ім`я *:
Email *:
Код *: