Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 29 » Лікування безпліддя травами
16:29
Лікування безпліддя травами
null                                        Лікування безпліддя травами
Безпліддя - нездатність мати потомство. Причини безпліддя можуть бути самі різні - від низької якості сперми чоловіка до непрохідності фаллопієвих труб у жінки. А ще куріння, алкоголь, прийом деяких антибактеріальних препаратів. Бажання дівчини відповідати стандарту 60-90-60 також може призвести до порушення дітородних функцій організму. Перенесена в дитинстві свинка нерідко стає причиною чоловічого безпліддя. У будь-якому випадку необхідно ретельне обстеження обох подружжя. 

Симптоми. Шлюб вважається безплідним, якщо вагітність не настає протягом 1 року регулярного статевого життя (статеві зносини не рідше 1 разу на тиждень) без контрацепції. 

  
Традиційні методи лікування 
Лікування полягає в усуненні причини, що викликала безпліддя. 

  
Нетрадиційні і народні методи лікування 


Трапляється, що медики лише розводять руками - за результатами обстежень пара абсолютно здорова, а вагітність не настає. З такої ситуації є два виходи: чекати і сподіватися (якщо почуття один до одного досить сильні) або розлучитися і створити нові сім'ї. Дуже часто лікування безпліддя затягується не на місяці, а на роки, і цілком зрозуміло в цій ситуації бажання сімейної пари знайти альтернативні методи лікування. Народна медицина може стати серйозним помічником у вирішенні проблеми безпліддя. 

Так, підправити жіноче здоров'я допоможе відвар борової матки. Цю чудову травичку без праці можна знайти в будь-якій аптеці. Однією пачки вам вистачить на готування 3 відварів, причому корисно це засіб не тільки при безплідді, воно і від інших жіночих нездужань позбавить. Способи приготування відвару з борової матки: 2 столові ложки подрібненої трави залити 2 склянками окропу, настоювати 2 години в теплому місці. Процідити. Приймати по півсклянки 4 рази на день перед їжею. 

Багато цілителі радять завести в своїй спальні фікус і доглядати за ним як за дитиною. Тоді й справжній малюк не змусить себе чекати. 

Дуже популярні в народній медицині кошти на основі споришу. Застосовують його і для стимуляції роботи яєчників. Для цього візьміть 3 столові ложки трави споришу (сухий або свіжої) і залийте літром окропу, настоюйте не менше чотирьох годин. Пийте по півсклянки за півгодини до їжі чотири рази на день. Існує повір'я, що жінки, які беруть відвари споришу, частіше стають мами хлопчиків, а от дівчаток рідше. 

Є й досить незвичні поради. Наприклад, сісти на те місце, з якого тільки що встала вагітна жінка або приміряти що-небудь з гардеробу вагітної подружки. Іноді радять пригріти бездомну кішку на вагітна і подбати про її потомстві. Або зробити подарунок випадково зустрінута на вулиці жінку з немовлям (що-небудь для малюка). 

Дуже дієвий засіб - взяти дитину з притулку. Звичайно, таке рішення приймається не відразу і повинно бути добре продумано. Але від статистики не втечеш: дуже багато пар незабаром після усиновлення обзаводяться власним малюком. Чому так трапляється, залишається загадкою. Саме розумне пояснення цьому феномену - це повна зміна психологічного настрою жінки, виснажений проблемою безпліддя. 
Як би там не було, ніколи не варто впадати у відчай. Можливо, того дня, коли до вас постукає лелека, вже не за горами!

Ще рецепти!!
• Залити 1 столову ложку трави горицвіту 1 склянкою окропу, настояти, закутавши, 2 години і процідити. Пити по 3 рази на день як чай. 

• Залити 2 чайні ложки трави адамова кореня 1 склянкою окропу, настояти, закутавши, 2 години і процідити. Пити по 1 столовій ложці 3-4 рази на день. 

• Залити 1 чайну ложку трави шавлії 1 склянкою окропу, настояти 30 хвилин. Пити по 0,3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їжі. 

• Пити по 1 десертній ложці 2 рази на день натщесерце сік свіжої рослини шавлії. Засіб слід приймати протягом 12 днів, відразу ж після припинення місячних. 

• Залити 1 столову ложку листа подорожника 1 склянкою окропу, кип'ятити на малому вогні 5 хвилин і настояти 1 год. Пити по 1-2 столових ложки 3-4 рази на день за 30 хвилин до їжі. Курс лікування - 1-2 місяці. Цей же рецепт використовується і при чоловічому безплідді. 

• Залити 3-4 столові ложки трави горця пташиного 0,5 л окропу, настояти, закутавши, 4 години і процідити. Пити по 1-2 склянки 4 рази на день за 20 хвилин до їжі. 

• Залити 3 столові ложки рамішіі однобокою 0,5 л окропу і настояти в термосі 1 ніч. Пити по 150 мл 3 - 4 рази на день через 1 годину після їжі. Це ж рослина допомагає при багатьох жіночих захворюваннях. 
Категорія: Для жінок | Переглядів: 5955 | Додав: Dar4ik | Теги: Для жінок | Рейтинг: 2.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: