Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Лікування себореї
19:34
Лікування себореї

Якщо у вас себорея і волосся почало випадати, спробуйте такі рецепти.

nullКвіти пижми при митті волосся надають антимікробну і зміцнювальну дію: у 5 л води збити 2 жовтки і промивати цим розчином волосся над тазиком протягом 10-15 хвилин. Потім 5 хвилин полоскати волосся у водяному настої квіток пижми (варити протягом 10 хвилин у 3 л води 100 г квіток і настояти ніч). Перед миттям голови відвар варто підігріти. Важливе значення для збереження здорового волосся мають вибір часу для миття голови і режим сушіння волосся. Мити голову варто зранку або протягом дня, але ні в якому разі не наніч. Після миття волосся, потрібно ретельно витерти, рушником і вкутати голову іншим - сухим рушником. Через 30 хвилин рушник зняти і, уникаючи протягів, просушити волосся феном чи дати висохнути природним шляхом при кімнатній температурі. Якщо ж доводиться мити волосся на ніч, то необхідно ретельно висушити його і надягти на голову теплу хустку чи вовняну шапочку.
Гарні результати при себореї дає миття волосся у відварі коренів мильнянки лікарської. Проварити 10 хвилин у 6 л води 1 склянку подрібнених коренів, настояти ніч і процідити. Підігріти до 50°С і промити голову над тазиком протягом 15 хвилин, після чого сполоснути волосся водою, підкисленою оцтом або лимонною кислотою.

Категорія: Догляд за волоссям - народні рецепти, засоби | Переглядів: 2082 | Додав: Dar4ik | Теги: Догляд за волоссям | Рейтинг: 2.3/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: