Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 24 » Лікування з допомогою думки
21:20
Лікування з допомогою думки

Лікування думкою

❖ Наказ клітинам передається думкою.

 Руки використовуються для передачі сигналу и енергії клітинам мислення. Досягається це шляхом поглажування або ле­геньким поплескуванням того місця, де розташований хворий орган.

❖ Мислення клітин за своїм рівнем відповідає рівню дитячого мислення, і це треба враховува­ти, звертаючись до якого-небудь органа. Тому вимоги повинні бу­ти викладені чітко й ясно у формі звернення до примхливої, але улюбленої дитини, яка не вико­нує свої обов'язки.

❖ Звичайно, клітини не ро­зуміють слів, вони розуміють зо­ровий або значеннєвий образ то­го, що треба зробити, щоб відно­вити нормальне функціонування органа, і є символом самої дум­ки. Під час лікування необхідно сконцентрувати всю свою увагу на передачі уявного наказу орга­нові, образно уявити хвору ділянку й увійти з нею у контакт.

❖ За рівнем розвитку й сприй­нятливості органи значно відрізняються один від одного. Найбільш розумне і чуттєве серце. До нього потрібно зверта­тися дружньо й ніжно. Кишковик дуже терплячий і слухняний. Печінка ж, навпаки, відрізняється безглуздістю й інертністю мис­лення.

❖ Лікування проводиться щодня по 5-10 хв. протягом 1-4-х тижнів. Позитивні результати позначаться через 1 - 4 тижні після початку лікування.

❖ Методика зцілення проста. Сядьте (ляжте) зручніше, розс­лабтеся, закрийте очі. Сконцент­руйте увагу на хворому органі, покладіть руку на тіло в районі його розташування, погладьте поверхню тіла в цьому місці, або злегка постукайте ребром долоні чи кінчиками пальців. Після того, як ви привернули увагу органа, укажіть клітинному мисленню, що від нього вимагається.

Розмовляйте з органом, як з ди­тиною, що не виконує свої обов'язки. Бесідуйте з ним, да­вайте вказівки або змушуйте. Уявний наказ передається приб­лизно в такій формі: "Думко орга­на (назвати орган), ти погано по­водишся, ти дієш, як розбещена дитина, ти знаєш, що потрібно діяти інакше, і я розраховую на точне виконання доручених тобі обов'язків".

При лікуванні яких-небудь зах­ворювань насамперед рекомен­дується зайнятися шлунком, то­му що багато хвороб пов'язані зі станом саме цього органа. Зцілення шлунка автоматично поліпшує стан кількох інших ор­ганів, насамперед кишковика.

Шлунок. Постукайте кілька разів по ньому ребром долоні й скажіть: "Думко, прокинься". Потім покладіть долоню на шлу­нок і говоріть йому приблизно таке: "Ну-мо, шлункова думко, про­кинься і добре доглядай за своїм органом. ти неправильно діяла, ти недостатньо уважно виконува­ла свої обов'язки. Тепер я вима­гаю правильної дії, щоб орган став сильним, здоровим і пра­цездатним. Я вимагаю, щоб він працював як треба, і ти зо­бов'язана спостерігати за цим! Ти повинна стежити за правиль­ним травленням і за харчуван­ням усього тіла. Ти повинна зня­ти якесь скупчення і бездіяльність і стежити, щоб весь орган діяв активно й енергійно й добре виконував свою роботу". Слова можна замінити, головне - точно вказати органу, що від нього вимагають.

Печінка Лікування її здійснюється так, як і шлунка. Але печінка - безглуздий орган, погано думає, звертатися до неї треба довго й різко, ніби до впер­тої людини. Печінку не можна "брати" ласкою, її треба змушу­вати. Дайте печінці вказівки, як правильно діяти, виділяти потрібну кількість жовчі, але не більше того, нехай жовч вільно витікає і виконує свої обов'язки.

Нирки.
Лікуються подібно до печінки. Кілька разів легко і швидко вдарте пальцями по місцю їхнього розташування, а потім накажіть їм правильно ви­конувати свої обов'язки. При за­надто частому сечовипусканні вимагайте від нирок і сечового міхура стримувати свою ак­тивність і поступово зменшувати сечовипускання. Якщо ви встаєте вночі 3 рази, то в текст свого звертання включіть вимогу скоротити число "походів" спо­чатку до 2 разів, потім до одного і поступово досягніть, щоб у вас зникло бажання відвідувати туа­лет вночі. Повний курс лікування -1 місяць по 5-10 хв. щодня.

Серце. Найрозумніший орган і в цьому плані поступається ли­ше мозкові. Серце піддається ніжним умовлянням, воно дуже лагідне і добре. Якщо серце б'ється посилено й нерівно­мірно, покладіть на нього руку і скажіть лагідно і ніжно: "Заспо­койся, думко серця, заспокойся, заспокойся, працюй правильно й спокійно, стань розсудливим, стань розсудливим". Ви поміти­те, що біль зменшиться, а то й зовсім пройде й серцебиття стихне.

Поліпшення кровообігу. Ви­конується за допомогою біое­нергетичних пассів, тобто швид­ких рухів рук від голови до ніг. При цьому треба говорити дум­кам артерій і вен: " Протікайте вільно й рівномірно, спокійно й постійно протікайте, рухайтеся, протікайте . Ця процедура ко­рисна при лікуванні практично всіх органів тіла, тому що це сприяє відновленню їхньої діяльності.

Головні болі.
Спочатку лікується шлунок, потім поліпшується кровообіг і тільки після цього можна зайнятися го­ловою. При цьому думкам нер­вових клітин головного мозку ви говорите: "Нумо, заспокойтеся, ущухайте, заспокойтеся, заспо­койтеся" і так далі.
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1137 | Додав: Dar4ik | Теги: Цікаво | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 SergKadly  
0
<a href=http://zmkshop.ru/stati/zakazat-izgotovlenie-metallicheskikh-lestnits/>метеовышка виды</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: