Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Лютий » 11 » Пивний живіт. Як позбутися пивного живота
00:48
Пивний живіт. Як позбутися пивного живота

Пивний живіт. Як позбутися пивного живота

null Живіт не від пива, а для пива!

Чому зростає пивний живіт?

У самій назві «пивний живіт» укладено величезний міф. Пузо росте не через пиво, хоча зовсім без нього в цій справі не обійшлося. Говорити, що пиво корисно і пити його потрібно не буду - ця дешева реклама всім набридла вже. Калорійність пива коливається близько 40-50 ккал/100 грам. Для порівняння - 100 грам картоплі 80 ккал, 100 грам чорного хліба 210 ккал, 100 грам незбираного молока 70 ккал. Погодьтеся - очевидно, що звинувачувати у всьому калорійність пиво явно не варто.Пиво у великих дозах «б'є» по нирках і по печінці: нирки розбухають у результаті рідинного удару, а печінка зношується. Тому любителі пива не тільки набувають собі живіт: у них жовтіє шкіра та білки очей, стають ламкими нігті та волосся.

Пиво, самому по собі, є продуктом, який стимулює апетит і впливає на травлення. Якщо людина п'є пиво, то у переважній більшості випадків закушує - чіпсами, горішками, сирами, ковбасами і т.д. Пиво ж допомагає цим і без того досить жирним і калорійним продуктам краще засвоїтися організмам і відкластися в животі. Це і є одна з причин виникнення пивного животика. Потрібно бути чесним і сказати, що такий ефект надає не тільки пиво, але й будь-який алкоголь. Порочний ланцюжок зрозуміла: алкоголь, стимуляція апетиту, поглинання калорійних продуктів, засвоєння їх в організмі та складування у вигляді жиру в області живота. 
Є ще один ефект алкоголю - він підриває природний обмін речовин. Порушуючи внутрішні процеси організму рідкісними і помірними прийомами алкоголю виходить невелика струс, який носить позитивний ефект. 
Чому саме в області живота? 
Такі особливості чоловічого організму. Якщо жінки переважно поправляються за принципом груші (більше на стегнах - горезвісний целюліт), то чоловіки за принципом кавуна - «живіт росте, а кінчик сохне». 
Закон збереження енергії говорить, що якщо щось прийшло, то воно має кудись подітися. Якщо випили і закусили, поглинувши 3000 ккал, то потрібно стільки ж і витратити, а інакше вони осядуть у вигляді жиру. Будинок, дорога на роботу, робота, дорога додому - це наш життєвий цикл, який не передбачає скільки-небудь серйозної рухової активності (якщо, звичайно, сама робота не пов'язана з активним рухом). У результаті калорій в день витрачається значно менше, ніж споживає, та ще й увечері кухлик пивця або стаканчик чогось міцнішого, «щоб розслабитися». От і виходить ще один фактор - недостатній витрата калорій. 
Тісно пов'язаний з попереднім фактором ще один - слабкі м'язи преса. Коли ми народжуємося, прес новонароджених хлопчиків розвинений слабкіше, ніж у дівчаток. Природа зробила так через те, що дівчаткам сильний прес необхідний для пологів. У сучасних реаліях ми бачимо, що дівчата швидко відмовляються від переваги, яке закладено для них генетично і жіночий пивний живіт не рідкість (я б навіть сказав, що це сучасна тенденція). За м'язами преса потрібно стежити і постійно їх зміцнювати. Міцний прес можна порівняти з гарною шафою у якому ці органи розташовано акуратно по поличках. В'ялий прес - мішок в якому безладно органи виявляються повалені. Скажете перебільшення? Так, але не таке вже і велике. 

Отже, 3 фактори розвитку пивного живота: 
• зловживання будь-яким алкоголем; 
• неправильно харчування; 
• недостатня фізична активність. 

Як прибрати пивний живіт? Саме це питання задають чоловіки, коли їм вже надоїло в туалеті, чи в повсякденному житті, не бачити свого дружка, або коліна.  
Ключове питання - «що робити?» Зрозуміло, що запустили себе, стало соромно показатися в обтягуючих футболках, а на пляж вийти ... До того ж буде жарко і пузо буде потіти ееее. 
Пора брати себе в руки і вводить жорстку дієту. Можете є те, що їли, але в значно менших кількостях. Програм з розрахунку калорій в інтернеті величезна кількість, тому можна зробити висновок - вони не працюють. Якби щось працювало, то скрізь була б одна і та ж програма. Ми виділили 3 фактори - ось на них і будемо робити акценти. 
Перше, що ми робимо - відмовляємося від алкоголю. Якщо впевнені, що зможете задовольнитися пляшкою пива 0,33 на день і не потягнутися за ще однією, то що ж - пийте. 
Прийоми їжі розділіть на інтервали. Вранці - чай або кава плюс невеликий бутерброд або маленький йогурт, опівдні пару фруктів, в обід перше і свіжий салат, увечері легка вечеря - рис, гречку, відварні овочі. Повторю - невеликі порції. Пийте більше чистої води. На початку буде важкувато так як шлунок у переважної більшості перерозтягнуті, але поступово він зменшиться. (Можете почитати цікаву статтю про переїданні та небезпеки, які вона в собі таїть) 
Ми не п'ємо, стали помірні в їжі. Залишилося почати рухатися. На день потрібно проходити пішки не менше 5 кілометрів. Це самий мінімум. Якщо ходите виглядати добре, то після прийому їжі обов'язково гуляйте на свіжому повітрі, а не вздовж доріг на яких плюються вихлопними газами автомобілі. Вранці робіть хоч невелику зарядку - потягнулися в різні боки, трохи поприсідати. 
Залишилася дрібничка - виділити 30 хвилин щодня на зміцнення м'язів живота. Щодня - тільки так можна досягти помітного ефекту. Інформації про вправи для живота величезна купа, але я рекомендую ось цей комплекс вправ для преса. Можете ходити в спорт зал, але я впевнений, що зміцненням м'язів преса можна займатися самостійно вдома. Головне - постійність і завзятість. Скачайте або купите в магазині кілька дисків із спеціалізованими відео курсами по зміцненню м'язів преса. Чому декілька? Відповідь проста - одна програма набридає, а до того ж м'язи звикають до одних і тих же вправ, тому їх потрібно міняти. Це ж стосується і ситуації, коли ви вирішили займатися самостійно - вправи потрібно постійно міняти і ускладнювати. Займайтеся рівно 30 хвилин без перерви і підтримуйте високий рівень навантаження. Через місяць зусилля виллються в помітний ефект. 
Займайтесь сексом
Допоможе скинути вагу і регулярне статеве життя. Під час одного лише поцілунку витрачається близько 70 калорій, під час статевого акту - всі 200. Секс-активність - прямий шлях до схуднення. До того ж, найприємніший. При цьому він ще й є профілактикою серцевих захворювань і знижує вірогідність інсульту.
Як ви розумієте - від «пивного живота» можна позбутися тільки самим. Найголовніше - захотіти це зробити. Навіть якщо у вас немає пивного животика, то проходження наших рекомендацій обов'язково позитивним чином позначиться на вашому самопочутті і підвищить якість життя.

Категорія: Для чоловіків | Переглядів: 7290 | Додав: Dar4ik | Теги: Для чоловіків | Рейтинг: 3.1/14
Всього коментарів: 1
1 TerryAgold  
0
Как помыть машину?

Ім`я *:
Email *:
Код *: