Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 7 » Січеться волосся
18:23
Січеться волосся
Січеться волосся

Якщо волосся січеться, потрібно після миття споліскувати його настойкою шавлії, кульбаби або подорожника. Одну столову ложку дрібно нарізаних рослин заваріть склянкою окропу  і настоянка готова.
Для зміцнення і прискорення росту волосся можна втирати в голову сік свіжої кропиви або її настоянку. Для приготування настоянки столову ложку листя кропиви заварити склянкою окропу і годину протримають всю суміш у термосі. Після миття в голову втирайте кропив'яний розчин в коріння волосся. Цю нехитру процедуру потрібно робити раз на тиждень протягом місяця.

Січеться тонке волосся
 
Якщо у вас волосся тонке і січеться, в шкіру голову потрібно втирати суміш з рівних пропорцій соків капусти, лимона і шпинату. Якщо волосся випадає, корисно використовувати кашку з цибулі. Приготувати її дуже легко - треба пропустити зелений лук через м'ясорубку. Нанесіть, товстий шар кашки на голову перед миттям, прикрийте поліетиленовим мішечком і зав'яжіть хусткою. Якщо у вас жирне волосся, додайте до кашки трохи спирту, це посилить дію компресу. Якщо страждаєте від, надмірно жирного волосся рекомендуємо за 2-3 години перед миттям втерти в шкіру голови сік моркви Якщо є час, можна приготувати суміш із морквяний соку, соку лимона, кислого молока і рисової муки.
Категорія: Догляд за волоссям - народні рецепти, засоби | Переглядів: 2319 | Додав: Dar4ik | Теги: січеться волосся | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: