Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 07
Мішки під очима

 Непривабливий хворобливий вигляд має особа з "мішками" під очима. Навіть якщо зараз їх у вас немає, вони все одно в будь-який момент можуть з'явитися. Тому ніколи не завадить знати, як з ними боротися.

Набряки можуть бути викликані трьома причинами. ... Читати далі »
Просмотров: 3232 | Комментарии (0)

Потіють руки лодоні
Спливати потом вдома і на роботі, у громадському транспорті та на присадибній ділянці.
... Читати далі »
Просмотров: 2693 | Комментарии (0)

Засоби проти лупи
Як позбавитись лупи?


З лупою стикався практично кожен з нас. І кожен з нас хотів швидше позбутися її. Ця біла висип на волоссі і плечах задоволення не доставляє, і всі модні зачіски або стрижки миттєво втрачають свою принадність. Як же позбутися від лупи?
Народні поради вам допоможуть.
А тепер візьміть півсклянки дубової кори (продається в аптеках) і стільки ж цибульного лушпиння, залийте все це 1 л окропу і варіть 1год на слабкому вогні.
Перецідженім відваром потрібно змочити голову і закутати поліетиленом і рушником. ... Читати далі »
Просмотров: 2035 | Комментарии (0)

Народні засоби проти випадіння волосся

Якщо волосся почало катастрофічно випадати, виручить кропива. 100 г дрібно нарізаного листя свіжої кропиви варіть півгодини на маленькому вогні в 0,5 л води з додаванням столового оцту (2-3 столові ложки). Цим складом треба протирати голову перед сном 1-2 рази на тиждень до тих пір, поки випадання волосся не зменшиться.

Для поліпшення росту волосся в шкіру голови можна втирати суміш з 300 г свіжого листя кропиви і 0,5 л спирту. Для цього вам доведеться зробити спиртову настоянку. Покладіть в спирт кропиву і поставте його в темне місце на 2-3 тижні. Після цього спирт потрібно перецідити і додати в нього така ж кількість фільтрованої води. Ваша настоянка готова.

Тим, хто помітив, що волосся стало рідшати, раджу скористатися таким засобом. 50 г коренів чемериці покладіть в суміш з 250 г води і 250 г спирту, проваріть (обсяг повинен зменшитися до половини) і процідіть. Відвар втирайте в корені волосся 3 ... Читати далі »
Просмотров: 2356 | Комментарии (0)

Догляд за волоссям народними методами

Для того щоб наше волосся було здорове та красиве, потрібно за ними постійно доглядати. Якщо у вас катастрофічно випадає волосся, січеться, дуже повільно росте, не лякайтеся і не біжіть скуповувати ящиками розрекламовані бальзами і маски.
Щоб волосся було здорові і красиві потрібно правильно харчуватися щоб у наш раціон входили вітаміни А, С і Д, комплекс вітамінів групи В, (цинк, залізо і, звичайно ж, жирні кислоти, що містяться в рослинних оліях, відновлюють структуру волосся і допомагають їм світитися здоров'ям), шкоди волоссю приносять також шкідливі звички.

 
... Читати далі »
Просмотров: 2967 | Комментарии (0)

Січеться волосся

Якщо волосся січеться, потрібно після миття споліскувати його настойкою шавлії, кульбаби або подорожника. Одну столову ложку дрібно нарізаних рослин заваріть склянкою окропу  і настоянка готова.
Для зміцнення і прискорення росту волосся можна втирати в голову сік свіжої кропиви або її настоянку. Для приготування настоянки столову ложку листя кропиви заварити склян ... Читати далі »
Просмотров: 2317 | Комментарии (0)