Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 16 » Вітаміни для здоров'я очей
13:23
Вітаміни для здоров'я очей
Вітаміни для здоров'я  очей

Важлива умова для збереження зору і підтримання функцій очей - правильне харчування. Воно передусім полягає в дотриманні трьох принципів: помірність у їжі; повноцінна і різноманітна їжа, яка легко засвоюється; підвищене додавання в раціон продуктів, багатих вітамінами А, Е і С.

При захворюванні очей організм вимагає вітамінів, про які написано вище. Нагадаємо, вітамін А є в моркві, помідорах, дині, салаті, зеленому горошку, зеленій цибулі, сирі, печінці. Вітамін В - в овочах, грибах, кисло­молочних продуктах. Вітамін С - у шипшині, картоплі, квашеній капусті, цитрусових. Щед­ро включайте в раціон страви з цих продуктів.

Відмінно "харчує" всю очну систему морк­вяний сік. Він - найбагатше джерело вітаміну А. Швидко і добре засвоюється. Цей сік мож­на пити коли хочеться, але двічі на рік його необхідно пити як ліки, курсом. Склянку соку щоранку протягом місяця.

Сік петрушки краще змішувати з водою чи з іншим овочевим соком. Винятково корисна суміш соку моркви і петрушки.

Відмінно "освіжає" очі, очищає кров і вза­галі весь організм буряк. Дві столові ложки його соку слід додавати до суміші соків морк­ви і петрушки.

Позитивно впливають на судини очей аб­рикоси в будь-якому виді: свіжі плоди, сік,. сушені - курага й урюк.

Категорія: Догляд за очима - народні рецепти, засоби | Переглядів: 1395 | Додав: Dar4ik | Теги: Догляд за очима | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: