Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 16
Інгредієнти косметичних засобів

Як каже вікіпедія (http://ru.wikipedia.org) косметика (від грец. Κοςμητική - «має силу приводити в порядок» чи «володіє досвідом декорування») - « ... Читати далі »

Просмотров: 1898 | Комментарии (0)

Краса і здоров'я в холодну пору року

Зима - серйозне випробування для всього організму, але першою приймає удар на себе шкіра, невипадково названа захисним покривом. ... Читати далі »
Просмотров: 1407 | Комментарии (0)

Лікування народними методами цистита

Запалення сечового міхура (цистит) здебільшого виникає внас­лідок проникнення інфекцій як і з­зовні (через сечовід), так і з органів ма­лого тазу, а також гематогенно, шляхом кровопостачання. Найчастіше хворіють жінки, переважно літні. Це зумовлено як віковими (послаблення імунітету), так і анатомічними особливостями: коротка і широка уретра, близькість прямої киш­ки до піхви. Розвиткові захворюва ... Читати далі »

Просмотров: 1856 | Комментарии (0)

Ерозія шийки матки лікування народними засобами

Ерозія шийки матки виникає через дефект тканини, при якому відбуваєть­ся відторгнення епітеліальних клітин. Має вигляд яскраво-червоної плями, що з'являється на блідо-рожевій шийці матки. При цьому ушкоджуються кро­воносні судини, жінка може скаржитися на кров'янисті виділення після статево­го акта. До ерозії приєднується запа­лення, яке супроводжують білі. Появі ерозії шийки матки сприяє низький рівень жіночих статевих гормонів. При­чиною розвитку ерозії також можуть бу­ти інфекції: кишкова паличка, стафілококи, стрептококи, ентерококи, а також приховані інфекції, що передаються статевим шляхом; захворювання може виникнути і після травм під час пологів чи аборту, через запальні процеси в піхві (кольпіт) чи придатках (аднексит).

... Читати далі »

Просмотров: 3380 | Комментарии (0)

Лікування короткозорості народними методами

Уже давно страждаю короткозорістю. Декілька вправ, що запобігли зниженню зору. Вправи ці ще й прекрасний засіб тренування організму і підвищення працездатності. їх можна робити усім, хто страждає тим же захворюванням, тільки пам'ятайте про протипоказання:

 

1) ... Читати далі »

Просмотров: 2342 | Комментарии (0)

Яйця корисні для очей

Яєчня, омлет, яйця "в смятку"  і "в круту" вже багато десятиліть і століть входять до нашого раціону. Вони тра­диційно складають основу сніданку в ба­гатьох країнах і сприймаються як деяка да­нина. Чоловіки, що постійно гарчать на нек­вапливих дружин, між іншим, із задоволен­ням проковтують на сніданок приготовану на швидку руку "глазунью", а самотні хо­лостяки нерідко роблять головною стра­вою свого меню.

Без яєць складно уявити яку-небудь здобну випічку, традиційний для святкового столу салат, а щавлевий суп без спокусли­во жовтіючого яйця здається чимось дале­ким і незна ... Читати далі »

Просмотров: 1167 | Комментарии (0)

Вітаміни для здоров'я  очей

Важлива умова для збереження зору і підтримання функцій очей - правильне харчування. Воно передусім полягає в дотриманні трьох принципів: помірність у їжі; повноцінна і різноманітна їжа, яка легко засвоюється; підвищене додавання в раціон продуктів, багатих вітамінами А, Е і С.

При захворюванні очей організм вимагає вітамінів, про які написано вище. Нагадаємо, вітамін А є в моркві, помідорах, дині, салаті, зеленому горошку, зеленій цибулі, сирі, печінці. Вітамін В - в овочах, грибах, кисло­молочних продуктах. Вітамін С - у шипшині, картоплі, квашеній капусті, цитрусових. ... Читати далі »

Просмотров: 1395 | Комментарии (0)

Почервоніли очі

Фахівці стверджують, що що­денне вживання меду здатне захистити очі від шкідливої дії роботи за комп'ютером.

Якщо після робочого дня, прове­деного за монітором комп'ютера, очі втомлюються, виглядають тьмяними, з'являється сіточка кровоносних судин, то це озна­чає, що їм потрібна негайна до­помога. У цьому випадку фахівці рекомендують після пробуджен­ня, за 10—15 хв ... Читати далі »
Просмотров: 1684 | Комментарии (0)

"Падає зір, після роботи на комп'ютері відчу­ваю, що втомилися очі, почервоніли..."

- Що ж треба робити, щоб згладити нега­тивний вплив комп'ютерів на наші очі?

робити перерви щопівгодини на 5 хвилин. При цьому треба див ... Читати далі »

Просмотров: 1492 | Комментарии (0)

Лікування шпор

Кісткові розростання у вигляді шипа або дзьоба в області підошовної поверхні бугра п'яткової кістки або біля місця прикріплення ахіллового сухожилля прийнято називати шпори п'ят. ... Читати далі »
Просмотров: 1770 | Комментарии (0)

Тріщини на п'ятах

Тріщини п'яти - одна з численних проблем, які можуть наздогнати наші ноги, ... Читати далі »
Просмотров: 1584 | Комментарии (0)

Лисина еротиці не помішає

В усякому разі, так вважає один із наймодніших берлінських майстрів чоловічих зачісок Удо Вальц. Відсутність волосся на представників „сильної статі", на його думку, „аж ніяк не повинна стати причиною для болісних сумнівів у тому, що вони позбавлені еротичної привабливості".

Звичайно, поділився своїми трива­лими спостереженнями надлюдською поведінкою берлінський стиліст, мо­лоді люди з розкішною шевелюрою, на перший погляд, справляють на жі­нок враження. Але, зрештою, все за­лежить від „харизми особи". Вона не залежить від наявності або відсутності волосся на    голові

чоловіка. Тому тим, хто позбавлений начебто „привабливої рослинності" не варто зневірятися, радить Удо Вальц. І впевнено додає: „Чоловіки і без волосся можуть мати еротич­ний вигляд".
Просмотров: 1155 | Комментарии (0)

Облисіння у чоловіків

... Читати далі »
Просмотров: 1943 | Комментарии (0)

Щоб добре росло волосся

 Беруть деревій, роблять з нього відвар у пропорції: одна сто­лова ложка на склянку води, на­стоюють, проціджують і раз надень втирають у шкіру голови.

... Читати далі »

Просмотров: 3562 | Комментарии (0)

Домашнє вино

Домашнє вино - джерело вітамінів, мінералів і гарного настрою, якщо
дотримуватись міри при його вживанні. Міцність домашніх вин ... Читати далі »
Просмотров: 6089 | Комментарии (0)