Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 16 » Втомлені очі
03:01
Втомлені очі

"Падає зір, після роботи на комп'ютері відчу­ваю, що втомилися очі, почервоніли..."

- Що ж треба робити, щоб згладити нега­тивний вплив комп'ютерів на наші очі?

робити перерви щопівгодини на 5 хвилин. При цьому треба дивитися вдалину через вікно на пейзаж, або на щось зелене. Добре, коли в кімнаті, де працюють люди, буде якась панель гарного зеленого кольору.

Ми не знаємо, які в подальшому ускладнення чекають на людей, які працюють з комп'ютерами. Але теоретично можна сказати, що є ризик захворювань на катаракту і глауко­му. Тому треба обов'язково застосовувати за­хисні екрани.

Крім того, людям старшого віку варто закра­пувати очі розведеним водою натуральним ме­дом (1:3) тричі на день по 2 краплі. До слова, в такий спосіб можна лікувати і кон'юнктивіт, бо це прекрасний дезінфікуючий засіб.

Для попередження глаукоми після 40 років треба обов'язково раз на рік вимірювати очний тиск. Тому що при його порушенні атрофується зоровий нерв, відновити який не можна.

І взагалі очі треба берегти, вчасно звер­татися до офтальмологів, не приходити тоді, коли вже хвороби задавнені, що уск­ладнює лікування.
Категорія: Догляд за очима - народні рецепти, засоби | Переглядів: 1492 | Додав: Dar4ik | Теги: Догляд за очима | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: