Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Січень » 7 » Засоби проти лупи
18:58
Засоби проти лупи
Засоби проти лупи
Як позбавитись лупи?


З лупою стикався практично кожен з нас. І кожен з нас хотів швидше позбутися її. Ця біла висип на волоссі і плечах задоволення не доставляє, і всі модні зачіски або стрижки миттєво втрачають свою принадність. Як же позбутися від лупи?
Народні поради вам допоможуть.
А тепер візьміть півсклянки дубової кори (продається в аптеках) і стільки ж цибульного лушпиння, залийте все це 1 л окропу і варіть 1год на слабкому вогні.
Перецідженім відваром потрібно змочити голову і закутати поліетиленом і рушником. Через 2 години вимити волосся теплою водою.

Лупи можна позбутися, якщо втиратимите 1-2 рази на тиждень в корінці волосся свіжий цибулини сік (2-3 столові ложки). Голову після цього потрібно обов'язково закутати в рушник, а через годину вимити шампунем. Якщо у вас дуже сильна лупа, рекомендуємо взяти сік свіжої цибулі з рівними пропорціями гасу і горілки. Суміш треба втирати щодня, після цього промивати голову водою з шампунем.

У боротьбі з лупою можна використовувати водний відвар листя мати-й-мачухи. На 0,5 л води треба взяти 2-3 ст. ложки подрібненого сухого листя. Воду з розтертим листям підігрівають на водяній бані 30 хв. Розчин можна втирати в шкіру голови 2-3 рази на тиждень або споліскувати їм голову після миття.

Допоможе від лупи і петрушка з касторовою олією. Щоб її приготувати, залийте корінці петрушки касторовою або іншим рослинним маслом у співвідношенні 1:5, нагрійте на водяній бані протягом 30 хвилин, потім перецідіть. Втирайте теплу суміш у шкіру голови через день до 14 разів. При необхідності лікування можна повторити через 3 тижні.

Якщо волосся жирне, та ще й з лупою, раджу щодня протирати шкіру біля коріння ваткою, змоченою будь-яким лосьйоном на спиртовій основі. Можна наносити його і піпеткою, а потім втирати в шкіру.
100 г дрібно нарізаного листя кропиви проваріть 30 хв в суміші з 0,5 л оцту (6%) і 0,5 л води. Відвар процідіть і мийте їм (без мила!) Голову 10 днів поспіль.

Добре допомагає і запарка з пижма звичайного: 1 ст. ложку дрібно нарізаних стебел і квіток пижма залийте 2 склянками окропу і залишіть на 2 год запарку процідіть. Мити голову (без мила) треба через день протягом місяця.

І ще один рецепт: суміш з 0,5 л оцту (6%) і 0,5 л води закип'ятити, залийте нею 50 г квіток волошки, дайте настоятися годину. Після цього запарку процідіть. Волосся щодня обполіскуйте протягом місяця.
Категорія: Догляд за волоссям - народні рецепти, засоби | Переглядів: 2036 | Додав: Dar4ik | Теги: позбавитися лупи | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: