Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Лютий » 01

Болять зуби

Будь-який біль - це захисна реакція організму. Зубний біль - також є сигналом того, що в тканинах зуба не все гаразд. Якщо процес не зупинити, це може спричинити серйозні ускладнення не лише зуба та порожнини рота, а й усього організму.


nullЯкщо заболів зуб, не допоможуть ні зна­харі, ні травники, ні екстрасенси. Можливо, за допомогою народних засобів можна на якийсь час позбутися болю, але вилікувати зуб і запобігти ускладнення зможе лише сто­матолог.

Від чого болять зуби? Причин безліч, але найпоширеніша - карієс. Каріозний процес призводить до руйнування емалі зуба, що захищає його від зовнішніх подразників. Спочатку зуб починає боліти від солодкого: шоколад або варення, потрапляючи у «дірку», викликають біль. Потім зуб реагу­ватиме на гаряче і холодне. Чим далі зай­шов процес, тим сильніше і довше болить зуб. Настає момент, коли зуб болить постій­но, особливо біль підсилюється вночі, і здається, що болить і пульсує все: верхня і нижня щелепи, скроня, вухо, око. Зн ... Читати далі »
Просмотров: 3555 | Комментарии (0)

Народні рецепти догляду за обличчям

nullУ магазинах продається безліч різних засобів для догляду за шкірою та її лікування.

Але в деякі з них включені добавки, які можуть викликати алергію, дерматит і т. д. Набагато безпечніше використовувати засобии, які завжди під рукою, перевірені століттями і не містять хімічних добавок.

Давно вже не секрет, що домашні засоби по догляду за шкірою обличчя не поступаються, а часто навіть перевершують ефект кремів і масок від всесвітньо відомих виробників. Причини зрозумілі: приготовані в домашніх умовах косметичні засоби гарантовано складаються з виключно натуральних продуктів, без додавання хімічних компонентів. Величезна кількість лосьйонів і масок, які гарантують гідний догляд за шкірою обличчя, можна приготувати, ... Читати далі »

Просмотров: 3581 | Комментарии (0)

Догляд за ногами в домашніх умовах.

nullДогляд за ногами в домашніх умовах допоможе вам виправити невеликі ксметіческіе недоліки ніг.

 
Догляд за ногами включає в себе такі процедури:

  1. Різноманітні ванночки - очищають, пом'якшувальні, з рослинними екстрактами, з ефірними маслами і пр.
  2. М'яке відлущування ніг за допомогою пилок, кремів-пілінгів, скрабів.
  3. Масаж ніг
  4. Аромотерапія, живильні маски та обгортання.

Щоденний догляд за ногами

Щодня потрібно мити ноги перед сном, робити легкий масаж, зволожувати шкіру спеціальними зволожуючими кремами.

Мий ... Читати далі »

Просмотров: 1470 | Комментарии (0)

nullДогляд за руками

Красиві руки - це візитна картка жінки. Тому варто присвятити догляду за руками трохи більше часу.

Руки з потрісканої, Затовстіло шкірою корисно змочувати сирим молоком, кілька хвилин потримати в теплій ванні, приготовленої найкраще з відвару лляного насіння. Після цього руки старанно підсушити, натерти соком лимона, потім рясно змастити хорошим кремом. Можна після ванночки натерти руки оливковою олією, змішаним з декількома краплями лимонного соку. На руки одягнути бавовняні рукавички і залишити їх на всю ніч.

Сильно забруднені й потемнілі від домашньої роботи руки вибілюються за допомогою кашки з вареного розтертого картоплі, лимонного соку і молока.

При червоності і синюшності рук частіше робіть гарячу ванночку з сольового розчину (100 гр. Морської солі на 1 літрі води). Тривалість - 20 хвилин. Після ванночки помасажуйте шкіру рук протягом 1-2 хвилин, втираючи в неї суміш зі столової ложки камфорного спирту і столової ложки камфорного масла. Потім зверху нанесіть тонкий шар крему для рук.

При чутливій шкірі рук робіть на ніч теплі содові ванночки. До і ... Читати далі »
Просмотров: 1669 | Комментарии (0)